Menu

Hair.  Make-Up. Bodinemetz.

Over Mij

Ervaringen:

Chef de Cabine, Mart Visser

"De Residentie", de visagie van prinses Margarita

(Editie: 2017)

VPRO-NET5-RTL

Commercials o.a Rituals, DELL

BaByliss trainster

Ik ben Bodine Metz, geboren en getogen in de Zaanstreek, onder de rook van Amsterdam. Mensen nog mooier maken dan ze al zijn, hair en make up artist worden. Dat was als klein meisje al een droomen die is inmiddels uitgekomen. Die droom kreeg een vlucht toen ik mijn carrière startte als hairstyliste bij desalon van Rob Peetoom in Amsterdam.

Tijd om uit te vliegen.

Tijdens mijn salon tijd werd ik steeds vaker gevraagd voor losse opdrachten. De variatie, nieuwe ontmoetingen, telkens een wisselend team, werken op locatie, elke keer een andere uitdaging… Hier kreeg ik zoveel energie van. Het was tijd om uit te vliegen en voor mezelf te beginnen. De start van Bodine Metz Hair and Make up Artist.

Mensen mooier maken zit in mijn DNA.

Dit werk is mijn passie. Mensen mooier maken zit in mijn DNA. Het creëren, nauw samenwerken met een team, samen mooie resultaten neerzetten, verwachtingen overtreffen. Ik ben een professional met altijd als doel: Een meer dan tevreden opdrachtgever.

Blijven ontwikkelen

Ook nu blijf ik leren en ben ik altijd op zoek naar de laatste trends, bezig met de nieuwste technieken op het gebied make-up en haar en hou ik bij wat er gebeurt op social media. Ik blijf mij voortdurend ontwikkelen.

Bodine privé: schoonheid is een totaal plaatje

Ik zie de schoonheid in het gehele leven: mijn eerste grote liefde ballet, de natuur, fashion, interieur etc. Maar schoonheid zit niet alleen van buiten maar vooral ook van binnen. Schoonheid komt van binnen uit, daarom sport ik regelmatig, eet ik graag gezond en biologisch en zorg ik voor balans tussen werk en privé. Verder leef ik volgens de kernwaarde respect voor jezelf en je medemens en bovenal: volg je hart!